AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerden yeni teklifler ya da öneriler alabilirsiniz.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında yılan kafası ezmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılan ezdiğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek sorunlarını aşacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek yollarını ayıracağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir