AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ezdiğini görmek

Kahve falında yılan ezdiğini görmek

Kahve falında yılan ezdiğini görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yeni duygular tadacağına, makamının tehlikeye gireceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, paslı bir çiviye basabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ezdiğini gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, namının yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek üzüntünden sağlığından olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ezdiğini görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başını ezmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıya düşüreceğine işarettir.

Kahve falında yılan başını ezmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir