AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ezmek

Kahve falında yılanı ezmek

Kahve falında yılanı ezmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı ezmek gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Kahve falında yılanı ezdiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yılanın başını ezmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı başını ezmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yılan başını ezmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulur.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir