AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla domates kesmek

Kahve falında bıçakla domates kesmek

Kahve falında bıçakla domates kesmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, tüm özlemini gidereceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla domates kesmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla domates kesmek yaşadığı yokluğun biteceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında domatesi kesmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı domates kesmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında domates kesmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini bıçakla kesmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla insan kesmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla birini kesmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir