AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dışkısını ellemek

Kahve falında kendi dışkısını ellemek

Kahve falında kendi dışkısını ellemek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli kişi haline geleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, hasta ise şifa bulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Kahve falında insan dışkısı ellemek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kendi dışkısını ellemek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında altın ellemek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına yorulur.

Kahve falında silah ellemek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memeye ellemek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bokunu ellemek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadını ellemek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir