AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana bakmak

Kahve falında yılana bakmak

Kahve falında yılana bakmak kazancının sürekli artacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yılana bakmak gördüyseniz:

  • Duygusal blöf veya şantaj türevi olaylar karşısında ödün vermeniz gerekiyor gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında yılana bakmak evinde bereketin eksik olmayacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan bakmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak eşi tarafından yüceltileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında birisine bakmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında otobüs camından bakmak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında tansiyon bakmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kitaplara bakmak dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında ayaklarına bakmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir