AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak sabit geliri olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • İyi hesaplanmamış veya ani değişiklikler yapmanız durumunda size güvenen bir kişiyle aranızda problemler yaşanabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya bakmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı bakmak hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten aşağıya bakmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Kahve falında çok yüksekten aşağı bakmak başına çok güzel olaylar geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksekten aşağı bakmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir