AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine bakmak

Kahve falında birisine bakmak

Kahve falında birisine bakmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına işaret eder.

Kahve falında birisine bakmak gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Kahve falında başkasının çocuğuna bakmak ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten birine bakmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeye uzaktan bakmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında satın almak için ev bakmak hasta ise bakacağına, art niyetli kişilere uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve içmek fal bakmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında düğün davetiyesine bakmak daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denize bakmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında hediye bakmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir