AnaSayfa / Genel / Kahve falında tansiyon bakmak

Kahve falında tansiyon bakmak

Kahve falında tansiyon bakmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine işarettir.

Kahve falında tansiyon bakmak gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeli, fırsatları görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında tansiyon bakmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tansiyon düşmesi görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında tansiyon hastası olmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tansiyon ölçmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında tansiyonun düştüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında tansiyon ölçtürmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tansiyon aleti görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük camiye bakmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir