AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs camından bakmak

Kahve falında otobüs camından bakmak

Kahve falında otobüs camından bakmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bunalıma düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına delalettir.

Kahve falında otobüs camından bakmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında otobüs camından bakmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs camı silmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında camdan cama bakmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camdan dışarı bakmak yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gece camdan bakmak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Kahve falında camdan denize bakmak işlerinin daha da iyi olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba camından bakmak kendisine şifa olacağına, sağlık ve şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında camdan birine bakmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir