AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarına bakmak

Kahve falında ayaklarına bakmak

Kahve falında ayaklarına bakmak dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarına bakmak gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Kahve falında ayağına bakmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa bakmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, belalı insanlara denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ayağına bakmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklara bakmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında ayaklarına bakmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözlerinin içine bakmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dürbünden bakmak işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir