AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitaplara bakmak

Kahve falında kitaplara bakmak

Kahve falında kitaplara bakmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, şen kahkahalar atacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında kitaplara bakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Kahve falında kitaba bakmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına tabir olunur.

Kahve falında kitaplara bakmak sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında yırtılmış kitap görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında matematik kitabı görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kitaplık görmek hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük kitap görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kitap aramak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında kitap hediye edildiğini görmek hastalıklarının son bulacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir