AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yiyen timsah görmek

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek aradığı kişiyi bulacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan yiyen timsah gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, doyasıya hasret gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında timsah ve yılan görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına işarettir.

Kahve falında yılan ve timsah görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında timsah yılan görmek zor bir durumda kalacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahla yılan görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan timsah görmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir