AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, günahlarının affedileceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini gördüyseniz:

  • Karşılıksız yardım bekleyen faydacı kişilerle nasıl başa çıkacağınızın iç güdüsel olarak farkındasınız.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın yediğini görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek zor bir durumda kalacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında timsah yediğini görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında timsah yılan görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir