AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah yılan görmek

Kahve falında timsah yılan görmek

Kahve falında timsah yılan görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, kafa dağıtacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına işaret eder.

Kahve falında timsah yılan gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında yılan ve timsah görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan timsah görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahla yılan görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah ve yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsah yılan görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir