AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah ve yılan görmek

Kahve falında timsah ve yılan görmek

Kahve falında timsah ve yılan görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine delalet eder.

Kahve falında timsah ve yılan gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında timsah yılan görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsah ve yılan görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan ve timsah görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan timsah görmek başarılarının kalıcı olacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek derde ve kedere düşeceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında timsahla yılan görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir