AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan timsah görmek

Kahve falında yılan timsah görmek

Kahve falında yılan timsah görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yılan timsah gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki ani değişiklikler özel yaşamınızda veya evinizde yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yılan timsah görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında timsah ve yılan görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsah yılan görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında timsahla yılan görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, giden birinin geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve timsah görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir