AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ve timsah görmek

Kahve falında yılan ve timsah görmek

Kahve falında yılan ve timsah görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ve timsah gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında yılan ve timsah görmek kindar olacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına alamet eder.

Kahve falında timsahla yılan görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında timsah ve yılan görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında timsah yılan görmek hastalığının düzeleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında yılan timsah görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir