AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında timsah yediğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına delalettir.

Kahve falında timsahın insan yediğini görmek insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında timsah eti yediğini görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalettir.

Kahve falında timsahın yediğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahın birini yediğini görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yılan timsah görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir