AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahla yılan görmek

Kahve falında timsahla yılan görmek

Kahve falında timsahla yılan görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret eder.

Kahve falında timsahla yılan gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında yılan timsah görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet eder.

Kahve falında timsahla yılan görmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulur.

Kahve falında timsah ve yılan görmek başarılarının artacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve timsah görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan yiyen timsah görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında timsahın yılan yediğini görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın yılanı yediğini görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında timsah yılan görmek parasına da para ekleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir