AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan üstüne oturmak

Kahve falında yılan üstüne oturmak

Kahve falında yılan üstüne oturmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, keyifli günler geçireceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak itibarın ve makamın yükseleceğine, günlerini hastanede geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne oturmak rahatsızlıkların şifa bulacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın üstüne oturmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine alamet eder.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranın üstüne oturmak ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hanesindeki rızkın da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir