AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın üstüne oturmak

Kahve falında toprağın üstüne oturmak

Kahve falında toprağın üstüne oturmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yeni işlere ve projelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne oturmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bokun üstüne oturmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, doğru kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü üstüne oturmak daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine işarettir.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak çok ünlü bir kişi olacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir