AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, aile hayatlarını bozulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın üstüne oturmak ferah bir eve geçileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın üstüne oturmak zafer elde edeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında farenin üstüne oturmak ardından bu kişiye açılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yumurtanın üstüne oturmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında kanın üstüne oturmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir