AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayanın üstüne oturmak

Kahve falında kayanın üstüne oturmak

Kahve falında kayanın üstüne oturmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Kahve falında kayanın üstüne oturmak harcama gücünün artacağına, kazançlı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kayanın üstüne çıkmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde oturmak insanlardan uzaklaşılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, başarıları ile tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayanın üstünde yürümek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kayanın üzerine çıkmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında kayanın düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir