AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstüne basmak

Kahve falında kedinin üstüne basmak

Kahve falında kedinin üstüne basmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, yıkılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, makama ve rızka sahip olacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Kahve falında kedinin üstüne basmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin üstüne basmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne basmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, önünün açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanların üstüne basmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne basmak sorunlarının artacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak geçim kaygısı duymayacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret eder.

Kahve falında akrebin üstüne basmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare üstüne basmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir