AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan sakız çalmak

Kahve falında bakkaldan sakız çalmak

Kahve falında bakkaldan sakız çalmak evlatların hayırsız çıkacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, bununla yüceleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan sakız çalmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Kahve falında bakkaldan sakız çalmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir paket sakız görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, günahlarına tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında renkli sakız görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sakızdan boğulmak attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sakız ağacı görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sakız atmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında sakızlı şeker görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir