AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir paket sakız görmek

Kahve falında bir paket sakız görmek

Kahve falında bir paket sakız görmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir paket sakız gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında bir paket sakız görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret eder.

Kahve falında bakkaldan sakız almak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil sakız görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında sakıza basmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sakız kusmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında sakız şişirmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinden sakız almak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek arzularının yerine geleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir