AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli sakız görmek

Kahve falında renkli sakız görmek

Kahve falında renkli sakız görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalettir.

Kahve falında renkli sakız gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar toplum içerisindeki duruşunuzu olumlu etkileyebilir.

Kahve falında renkli sakız görmek maddi zarar edeceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cebinde sakız görmek mevlit okutacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sakız görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında çürük sakız görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında bakkaldan sakız çalmak yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iş hayatının düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sakız çıkarmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sakız yuttuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir