AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakızlı şeker görmek

Kahve falında sakızlı şeker görmek

Kahve falında sakızlı şeker görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kafasının sakinleşeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sakızlı şeker gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sakızlı şeker görmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında şeker sakız görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şekerli sakız görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakız çiğnendiğini görmek geçiminin zor hale geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, korkularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakızı çöpe atmak kişinin can derdine düşeceğine, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Kahve falında sakız görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılarken sakız çiğnemek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir