AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birikiminin artacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok harekete geçiriyor.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnediğini görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sakız çiğnediğini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin sakız çiğnediğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken süt içmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içtiğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken susamak iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir