AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakız ağacı görmek

Kahve falında sakız ağacı görmek

Kahve falında sakız ağacı görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, yurtdışına gidileceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında sakız ağacı gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında sakız ağacı görmek hırpalanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç sakızı görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılır.

Kahve falında ağaç sakızı yemek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında naneli sakız görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan sakız atmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında sakızı çiğneyip atmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sakız görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğnenmiş sakız görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir