AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı tarafından ısırılmak

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına inanılır.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı ısırması görmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cin tarafından ısırılmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkası tarafından ısırılmak hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalettir.

Kahve falında zombi tarafından ısırılmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir