AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz yılan görmek

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, yokluğa düşeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kendine döneceğine yorulur.

Kahve falında kuyruksuz yılan gördüyseniz:

  • Bazı anlaşma veya planlar son dakika değişiklikleri ya da düzenlemeleri gerektirebilir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çift kuyruklu yılan görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir