AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafası kesmek

Kahve falında yılan kafası kesmek

Kahve falında yılan kafası kesmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafası kesmek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafası kesmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını kesmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, işinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın kafasını kesmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Kahve falında kadın kafası kesmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kesmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla kafa kesmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adam kafası kesmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir