AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan gömleği görmek

Kahve falında yılan gömleği görmek

Kahve falında yılan gömleği görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan gömleği gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında yılan gömleği görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yılan gömleği giymek hayatının ağzının tadına göre olacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek endişelerini silip atacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli gömlek görmek sağlık ve şifa bulacağına, canının kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gömlek giymek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işarettir.

Kahve falında birini beyaz gömlekle görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir