AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek giymek

Kahve falında mavi gömlek giymek

Kahve falında mavi gömlek giymek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek giymek gördüyseniz:

  • Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi gömlek giydirmek kalabalıktan uzak olacağına, üzüntülerini bölüşeceğine delalettir.

Kahve falında mavi gömlek giymek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gömlek satın almak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, kazancının azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir