AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz gömlekle görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi beyaz gömlekle görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi beyazlar içinde görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi beyaz giymiş görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi saçları beyazlamış görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında eski gömlek giymek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski gömlek görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir