Kahve falında birini beyaz gömlekle görmek

Kahve falında birini beyaz gömlekle görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine inanılır.

Kahve falında birini beyaz gömlekle gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında beyaz gömlek aldığını görmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek giyen adam görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, daha isabetli kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek dikmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top