AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli gömlek görmek

Kahve falında lekeli gömlek görmek

Kahve falında lekeli gömlek görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lekeli gömlek gördüyseniz:

  • Kime güvenebileceğiniz konusunda tereddütlü olmanız, kendi başınıza altından kalkamayacağınız işlerin veya problemlerin altında ezilmenize neden olabilir.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek üzerinde leke görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekte leke görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz lekeli gömlek görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlekte leke görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli gömlek görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında göbekte leke görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında lekeli kıyafet görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, bahtın açık olmasına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir