AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk gömlek giymek

Kahve falında sarı renk gömlek giymek

Kahve falında sarı renk gömlek giymek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, tatsız haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk gömlek görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkli gömlek görmek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek rahat erileceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Kahve falında turuncu renk gömlek giymek üzüleceğine ve yıpranacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek rızkın kesilmeyeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli gömlek giymek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir