AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında birinin üstünde beyaz gömlek görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlekli görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kısa kollu gömlek görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz gömlek ütülemek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz gömlek giydiğini görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, haklılığının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir