AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ayakla yılan ezmek adeta sinirden küplere bineceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işarettir.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, rızkının sonsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakla ezmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağıyla ezmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek yaşanan yokluğun biteceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında sarı yılan ezmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir