AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ellemek

Kahve falında köpek ellemek

Kahve falında köpek ellemek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, yarınlara bakacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek ellemek gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Kahve falında köpek ellemek istediği başarıya kavuşacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeye ellemek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ellemek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsüne ellemek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına inanılır.

Kahve falında altın ellemek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine yorulur.

Kahve falında güneşi ellemek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında çiş ellemek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında bir kadını ellemek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir