AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dolandığını görmek

Kahve falında yılanın dolandığını görmek

Kahve falında yılanın dolandığını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, işlerinin yaver gideceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın dolandığını gördüyseniz:

  • İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan dolanmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ayağına dolandığını görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın dolandığını görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna yılan dolandığını görmek onu borçtan kurtaracağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına yılan dolandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında yılanın beline dolandığını görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın boğazına dolandığını görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir