AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan dilini görmek

Kahve falında yılan dilini görmek

Kahve falında yılan dilini görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan dilini gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında yılanın dilini görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında çatal dilli yılan görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, aile huzurunuzun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yılan dilli insan görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan dilini görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın dilini çıkardığını görmek kırılan kalbin onarılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın dilini kesmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılan dili kesmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan dilini koparmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir