AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan çorbası içmek

Kahve falında yılan çorbası içmek

Kahve falında yılan çorbası içmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, moralinin yükseleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, daha bir sevileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında yılan çorbası içmek gördüyseniz:

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.

Kahve falında yılan çorbası içmek gururlandıracak işler yapacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında nohutlu çorba içmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, konforunun artacağına delalettir.

Kahve falında tatlı çorba içmek büyük zararlar getireceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında ekşi çorba içmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Kahve falında kelle çorbası içmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı çorba içmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir