AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle çorbası içmek

Kahve falında kelle çorbası içmek

Kahve falında kelle çorbası içmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında kelle çorbası içmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Kahve falında kelle çorbası içmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kelle çorbası görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kelle paça içmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı çorbası içmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı rivayet eder.

Kahve falında ekşi çorba içmek kötü gününü de paylaşacağına, küskünlük yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir