AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çorba içmek

Kahve falında kırmızı çorba içmek

Kahve falında kırmızı çorba içmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çorba içmek gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Kahve falında kırmızı çorba içmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek çorba içmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında birine çorba içmek ulvi kimse haline geleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kepçeyle çorba içmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Kahve falında domates çorbası içmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek güç ve para kaybedeceğine, bereketli yağmurlara tabir olunur.

Kahve falında mısır çorbası içmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında şehriye çorbası içmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir