AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle paça çorbası içmek

Kahve falında kelle paça çorbası içmek

Kahve falında kelle paça çorbası içmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına inanılır.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kelle paça çorbası yemek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kelle paça çorbası görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kelle paça içmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek kazancının da artacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında kelle paça görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine delalettir.

Kahve falında kelle paça almak geçim sıkıntısının olmayacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalet etmektedir.

Kahve falında kelle paça yapmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir