AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşi çorba içmek

Kahve falında ekşi çorba içmek

Kahve falında ekşi çorba içmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ekşi çorba içmek gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında ekşi çorba içmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında ekşili çorba görmek ruhuna hayrat yapılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekşi çorba görmek para kazanmasına da vesile olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında nar ekşisi içmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında ekşi ayran içmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ekşi su içmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşi içmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşimiş süt içmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir